hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Kakucs Plusz Foresee Plusz Momentán: Együtt - működünk! Rögtönzés élőben!

2013. 06. 03.

 

Színházi Kaland Kakucson 2013. június 18.-án 18.00 órától az Általános Iskola sportcsarnokában.

A Kakucson közel fél éve jelenlévő Foresee Kutatócsoport Közösségi párbeszéde folytatódik 2013. június 18-án 18 órától. Az Általános Iskola sportcsarnokában olyan színházi előadást tervezünk megrendezni, amelyben a kakucsi élettel, a helyiek témáival, a közönség felvetéseivel dolgoznak a színészek.

A videofilm megtekintéséhez kattintson rá az alábbi képre:

Vendégünk a társadalmi ügyekre érzékeny Momentán társulat (www.momentantarsulat.hu), akiknek nagy gyakorlatuk van az improvizációban és a közönség bevonásában.

Lehet persze, hogy az együttélésben adódó kérdések, a közös értékeink, céljaink, de az egymáshoz fűződő jó és kevéssé jó tapasztalatok, az esetleges nehézségek nemcsak a kakucsiak életében jellemzőek, hanem általánosabb emberi élethelyzeteket, örökérvényű közösségi történeteket is előcsalnak belőlünk. Ezekből kölcsönösen épülhetünk.

A fórumszínházban a közönség is kérdezhet, befolyásolhatja az előadás kimenetét, közösen jutunk előre, miközben élvezzük a rólunk (is) szóló előadás-darabkákat, rögtönzött jeleneteket, sőt, még arra is lesz lehetőségünk, hogy együtt nevessünk!

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Színházi Kalandra fel!

Kérjük, csatlakozzon itt, de részvételi szándékát a Könyvtárban, Tóth Istvánné Évánál, vagy az [email protected] e-mailcímen Győrfi Évánál, a Foresee Kutatócsoport munkatársánál is jelezheti.

Nincsenek üzenetek

A hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.