hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Előadás a COREPOL High Profile Workshopon

2014. 01. 26.

 

A Foresee munkatársa, Benedek Gabriella előadást tartott az Alternative projektről a szintén FP7 által finanszírozott COREPOL projekt High Profile workshopján Budapesten közel harminc magyar és nemzetközi rendészeti, igazságügyi és társadalomkutatói szakember számára.

A COREPOL projekt keretein belül a résztvevők annak lehetőségét vizsgálják, miként alkalmazható a mediáció és az alternatív konfliktuskezelés az etnikai kisebbségek és a rendészeti szervek konfliktusai során. A budapesti workshopnak a Magyar Bíróképző Akadémia adott otthont.

Benedek Gabriella a kétnapos konferencia első napján tartott előadásában mutatta be a Foresee ALTERNATIVE projektjét. Az előadás kitért a konzorciumi partnerek és az akciókutatási helyszínek ismertetésére, a projekt főbb koncepcióira, valamint a projektben résztvevő Foresee-munkatársak bemutatásán túl a Foresee kutatással kapcsolatos céljainak, az interkulturális kontextusnak, valamint az elmúlt két évben elvégzett munka főbb állomásainak felvázolására is. Részét képezte továbbá a Foresee vonatkozó projektfilmjének levetítése is.

Az előadás anyaga angolul itt elérhető.

Nincsenek üzenetek

A hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.