hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Gondolatok a megbocsátásról

2017. 02. 12.

 

Fellegi Borbála is előadott a Debreceni Egyetem Kulturális Archeológia Kutatócsoport és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktori Iskolája által szervezett közös konferencián. A "Megbocsátás és Megbékélés" című szakmai találkozó az interdiszciplináris érzelemkutatás témái sorozatban és a reformáció 500 éves jubileuma jegyében került megrendezésre.

Irodalmárok, filozofusok, teológusok, történészek, poltológusok körében jártuk körbe a megbocsátás és megbékélés témájának megjelenését. Számos nézőpont, forrás, tudás és módszertan bemutatásával a megjelent előadók valamennyien friss kutatásaikat, aktuális gondolataikat és következtetéseiket osztották meg a megbocsátás és megbékélés komplexitásáról.

Az előadások között Fellegi Borbála a resztoratív és mediációs esetekből kirajzolódó megbocsátási és megbékélési folyamatok gyakorlatáról, lehetőségeiről és korlátairól tartott előadást.

A rendezvény az "interdiszciplináris érzelemkutatás" sorozat egy újabb mérföldköve, amely Magyarországon egyedi és innovatív módon hív eltérő területekről össze együtt gondolkodó embereket, hogy egy-egy központi témáról saját gondolataikat megosszák és tanulhassanak egymástól. Valódi interdiszciplináris közös tanulás, amely gondolatébresztő forrás a további munkához.

A workshop programja itt megtekinthető.

Nincsenek üzenetek

A hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.