hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Hálózatépítés és stratégiai megbeszélés a Bűnmegelőzési Akadémia Oktatói Hálózatának számára

2009. 09. 10.

 

A Foresee Kutatócsoport a Bűnmegelőzési Akadémia oktatói számára tartott kiscsoportos foglalkozást, mely során a résztvevők megoszthatták egymással szakmai tapasztalataikat és közös gondolkodás, az elvárások egyeztetése után megszabták a további munka irányát.

Az Oktatói Hálózat olyan elméletileg jól felkészült, gyakorlati munkában jártas szakemberekből áll, akik a gyermekvédelem, áldozatvédelem, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmények stb. területén szerzett tapasztalataikkal elő kívánják mozdítani a hazai bűnmegelőzést. A találkozó elsődleges célja az volt, hogy mozgásba lendítse a hálózatot, és hatékonyabbá tegye a tagok részvételét a bűnmegelőzési képzésekben. Az ismerkedésen kívül sor került egy olyan egységes prevenciós szemlélet kialakítására, ami a hálózathoz csatlakozó rendőrök, pedagógusok, jogászok, szociológusok, szociális munkások, pszichológusok számára egyaránt képviselhető.

A Bűnmegelőzési Akadémia oktatási tevékenységének áttekintése mellett, új ötletek születtek a tananyag-fejlesztés, kutatás, tematikus műhelyek szervezése terén.

A rendezvény trénerei dr. Győrfi Éva és dr. Fellegi Borbála voltak.

 

Nincsenek üzenetek

A hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.