hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Stratégiai tervezés

Hiszünk abban, hogy tartós változások átgondolt, egymásra épülő lépések, egymáshoz illeszkedő, tervezett folyamatok konzisztens végrehajtása útján valósulhatnak meg. Munkáink során, projektkeinkben a részletes diagnosztika felállítását követően egy olyan, az adott helyzethez leginkább illeszkedő tervet készítünk megrendelőink számára, mely felvázolja a kívánatos változtatások irányát, az azok eléréséhez szükséges utat, valamint a leginkább megfelelő módszereket és eszközöket.

2020. 05. 18

Mint arra az elmúlt hónapokban néhány szélsőséges bűncselekmény is rávilágított, sok problémával küzd a kapcsolati erőszak kezelésekor az igazságügy, a szociális szektor és az egészségügyi ellátórendszer. Az erőszakra sok esetben csak akkor derül fény, amikor már helyrehozhatatlan a veszteség. Ennek a helyzetnek ráadásul most új kontextust teremt a koronavírus.

A Foresee Kutatócsoport az IMPRODOVA kutatási program keretében a rendőrség, a szociális és egészségügyi szektor munkatársait kereste fel. Az összesen nyolc Európai Uniós országban zajló vizsgálat...

2018. 07. 10

A Budapest Központ örömmel jelenti be, hogy a Foresee Kutatócsoport együttműködésével megvasuló „A radikalizáció megelőzése a büntetés-végrehajtási intézményekben” (BBA-5.1.6-16-2016-00001) című, az Európai Unió Belső Biztonsági Alapjának társfinanszírozásával támogatott projektjének Dr. Héra Gábor Foresee kutató által készített zárótanulmánya elérhető.

A magyar nyelvű összefoglaló tanulmány