hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Tanácsadás

A Foresee tanácsadói tevékenysége helyzetek előzetes értékelésétől a részletes diagnózis felállításán át, a megfelelő stratégia és eszközrendszer  megalkotásáig terjed. A Foresee tanácsadói széles körű szakértelmükkel hatékonyan segítik egy-egy kialakult helyzet elemzését, részletes feltárását. A diagnózis felállítását követően minden esetben egyéni szolgáltatástervet dolgozunk ki megrendelőink számára.

2009. 09. 22

2009. szeptember 21-27. között 17 országban – köztük hazánkban is – több száz civil szervezet, helyi, kistérségi és megyei esemény hívta fel a figyelmet az állampolgári részvétel és a helyi cselekvés fontosságára.

Az idei rendezvénysorozat kiemelt témái közé tartozott a fiatalság. A hét záróeseménye, a Foresee Kutatócsoport által szervezett és lebonyolított „Láss gyereket élőben!” című Világpresszó-beszélgetés volt. A meghívott gyerek és felnőtt “szakértők” kis körökben vitatták meg az önbecsülés, a...

2006. 02. 13

Az ENSZ Kábítószer Ellenőrzési- és Bűnmegelőzési Hivatala 16 országból hívott meg szakembereket, többek között Fellegi Borbálát, hogy a helyreállító igazságszolgáltatás témakörében készült ENSZ kézikönyv előkészített tervezetéből megjelenésre kész anyagot alkossanak. A kiadvány feladata a büntetőjogi reform végrehajtása és további alkalmazása során gyakorlati segítséget nyújtani a tagállamoknak.

A tervezetet készítő kanadai szakértők Yvon Dandurand (University College of the Fraser Valley) és Curt Griffiths (School of Criminology at the Simon Fraser University) munkájának oldalról...