hu
Helyreállító igazságszolgáltatás

Facebook
Könyvajánló
Partnerek és támogatók

Regisztrálna?

Konfliktuskezelés és resztoratív technikák a sikeres életkezdéshez

2018. 05. 14.

 

2018 májusában a Foresee Kutatócsoport képzést és készségfejelesztő programot indított el az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványával együttműködésben.

Az SOS Gyermekfaluval együttműködve képzésünk „A hátrányos helyzetben élő gyerekek életkezdési esélyeinek növelése” című és EFOP-1.2.7-16-2016-00001 azonosító számú pályázati projekt keretén belül valósul meg.
Képzés-sorozatunkat 14-17 éves, nevelőszülőknél élő fiatalok csoportja számára nyújtjuk 2018 májusa és szeptembere között.
Az alkalmak során a fiatalokkal szoros együttműködésben, szükségleteikre és motivációjukra építve nyújtunk interaktív képzési alkalmakat a
- kommunikációs képességeik fejlesztéséhez,
- az alkalmazkodóképesség javításához ,
- a konfliktuskezelési technikáik elsajátításához,
- a resztoratív technikák alkalmazásához, valamint
- a reális és egyéni jövőképük kialakításához.
Képzéseink alapelemei a közösségépítés, valamint a saját élményen és csoportos együttműködésen alapuló, interaktív és reflektív tanulás. Ennek során közös tanulásunk alapja a résztvevő fiatalok pozitív megerősítése. Filozófiánk szerint az erősségekre építve, valamint az önreflexiók mentén fejleszthetők az egyénileg és csoportosan meghatározott készségek a kommunikáció és a konfliktuskezelés területén.

Nincsenek üzenetek

A hozzászóláshoz kérjük, jelentkezzen be.